top of page

Voel jy ongeliefd?

Jy is pragtig net soos jy is.

En ek wens jy het gesien wat ek kon sien.

Ek weet jy dink aan jouself as 'n gemors.

Ek weet jy haat dit om in die spieël te staar en die persoon te sien terugstaar. Ek weet jy blameer jouself vir baie dinge wat jou nie eers behoort te pla nie.


Maar ek wil jou net laatweet dat ek dink jy is manjifiek. Ek dink die wêreld van jou. Ek dink jy verdien die beste liefde wat daar is om te bied en om jou drome te kan verwesenlik en al jou doelwitte te bereik, al is jy nog nie gereed om enige te stel nie. Ek glo werklik jy is die lig wat deur donker skyn, soos 'n vuurtoring wat matrose huis toe lei. Jy het daardie krag, en jy het beslis die potensiaal om die persoon te wees wie ek weet jy diep binne is. Jou hart is bewaak en ek verstaan ​​hoekom. Dit is heeltemal geldig hoekom jy ander wegstoot wanneer hulle ook al naby jou kom, en hoekom jy druk en druk totdat daar niemand oor is nie.


Maar hier is die belofte wat God aan jou gemaak het:


Maak nie saak wat jou redenasie is nie, maak nie saak wat jou verskonings is nie, HY gaan jou altyd liefhê. Want jy is nie die aaklige mens wat jy dink jy is nie, en eintlik is jy glad nie 'n deurmekaar mens nie. Jy word nie gedefinieer deur die ervarings wat jou grootgemaak het nie. Jy is 'n persoon wat 'n ongelukkige hand toegedeel is, wat altyd te doen het met mense wat weggaan en dan jouself blameer en in selfbejammering sit. Jy is 'n persoon wat in die ergste omstandighede grootgeword het, en jy het steeds ontwikkel in 'n mens wat onvoorwaardelike liefde aan ander gee.


Ek weier om jou te laat glo dat jy die ergste van jou mislukkings of ander se foute is. Ek weier dat jy jouself tot op die been breek net omdat werk die enigste ding is wat jou gedagtes weghou van die moeilike dinge.


God is lief vir jou, met alles wat HY het, want jy verdien 'n liefde wat die berge laat bewe en 'n liefde wat die sterre selfs sal beny. God se belofte aan jou is dit: Of dit nou gister, vandag of môre is, HY gaan nie weg nie. HY sal bly sit. Omdat ek lief is vir jou.1,234 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page